Loodgieterswerk

Kies Loodgieterskwartier voor al uw loodgieterswerkzaamheden

Bent u op zoek naar een loodgieter die op een vakkundige manier loodgieterswerkzaamheden voor u uitvoert? Klop dan aan bij Loodgieterskwartier. Als erkend en gecertificeerd loodgietersbedrijf staan wij 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. Wij voeren allerhande loodgieterswerk uit zoals het installeren van CV-ketels, het repareren van daken, het uitvoeren van leidingwerk en het opsporen van lekkage. In iedere situatie vinden wij de juiste oplossing voor het probleem. Wilt u meer te weten komen over onze werkwijze? Of wilt u ons direct inschakelen voor de gewenste loodgieterswerkzaamheden? Neem dan contact met ons op.

Schakel ons in voor verschillende loodgieterswerkzaamheden

Welke loodgieterswerkzaamheden kunnen wij voor u uitvoeren? U kunt ons inschakelen voor het aansluiten van waterleidingen, afvoeren en gasleidingen, het verbouwen en renoveren van badkamers of het nodige dakwerk. Heeft u een nieuwe CV-ketel die moet worden aangesloten? Moet uw oude CV-ketel worden vervangen? Of heeft uw CV-ketel onderhoud nodig? Dan staan onze loodgieters graag voor u klaar. Ook wanneer u last heeft van lekkage kunt u rekenen op onze hulp. De loodgieter komt bij u langs om de lekkage op te sporen. Daarnaast gaat hij direct op zoek naar een oplossing om verdere schade in uw woning te voorkomen. Voor welk loodgieterswerk wilt u ons loodgieter inschakelen?

loodgietersbedrijf
cv-ketel aansluiten

Rioolwerkzaamheden

Een belangrijk onderdeel van ons loodgieterswerk zijn rioolwerkzaamheden. Zo kunt u bij ons loodgietersbedrijf terecht voor rioolinspecties, het ontstoppen van een verstopte rioollering, het aanleggen van een nieuwe riolering en het vervangen, repareren en aanpassen van riolering. Met preventieve maatregelen kunnen wij een verstopte afvoer, riolering of toilet als geen ander voorkomen. Echter kunnen wij u ook uitstekend van dienst zijn als u toch te maken heeft met een verstopte riolering, afvoer of verstopt toilet. In de meeste gevallen kunnen wij u razendsnel van dienst zijn.

Verzekeringsschade

Bij een defect of beschadiging aan het leidingwerk, de afvoer of riolering of ander loodgieterswerk geldt vaak dat de kosten voor het oplossen van het probleem bij de verzekering gedeclareerd kunnen worden. Ook daarover kunnen wij u informeren en adviseren. Doordat wij uiteraard vaker met dit soort situaties te maken hebben, weten wij inmiddels precies wat er wel en niet gedekt wordt door verzekeringen.

Profiteer van onze voordelen

In noodgevallen kunt u 24/7 bij ons loodgietersbedrijf terecht. Wij staan altijd voor u klaar. Of u nu last heeft van een lekkage of dat uw afvoer opnieuw moet worden aangesloten, wij weten altijd raad. Bij ons profiteert u niet alleen van een spoedservice die 24/7 bereikbaar is, maar ook van de volgende voordelen:

  • Vakkundige loodgieters met jarenlange ervaring
  • Een betrouwbare en transparante werkwijze
  • Altijd een snelle en vakkundige oplossing
  • Een erkend en gecertificeerd loodgietersbedrijf
  • De beste service

Maak snel een afspraak en geef door voor welk loodgieterswerk u ons nodig heeft in de omgeving van Den Haag.

Direct een vakkundige loodgieter nodig?

Neem snel contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar!

Voor welk loodgieterswerk wilt u ons inschakelen?

Wilt u ons vandaag nog inschakelen voor loodgieterswerk zoals het aansluiten van een waterleiding, het repareren van een dak of het verhelpen van een lekkage? Of wilt u meer informatie over het verbouwen van een badkamer of het vervangen van een CV-ketel? Benader ons dan via 06-24142232 of mail naar info@loodgieterskwartier.nl. Wij horen graag van u voor welke loodgieterswerkzaamheden u ons nodig heeft.