Over ons

Loodgieterskwartier is een erkend en gecertificeerd loodgietersbedrijf

Loodgieterskwartier is een erkend en gecertificeerd loodgietersbedrijf. Dit betekent dat onze loodgieters over de juiste certificaten beschikken. Ook beschikken onze loodgieters over een jarenlange ervaring. Dankzij de combinatie van kennis en ervaring weten onze installateurs precies hoe zij uw loodgietersklussen snel en vakkundig kunnen oplossen.

Bekijk onze diensten

Loodgieterskwartier kan al het leidingwerk in uw badkamer, keuken of elders verzorgen. Wij sluiten alle leidingen netjes op elkaar en zorgen voor een goede aan- en afvoer van water.

Of het nu gaat om de gastoevoer naar een keuken of naar een CV-ketel, wij zorgen voor een veilige aansluiting van de gasleidingen en -slangen.

Loodgieterskwartier neemt de volledige verbouwing of renovatie van uw badkamer voor haar rekening. Wij verwijderen uw oude badkamer en brengen nieuwe tegels, leidingen en sanitair aan.

Loodgieterskwartier plaatst, onderhoudt en repareert CV-ketels van alle grote merken. Ook voor regulier onderhoud bent u bij Loodgieterskwartier aan het juiste adres.

Wij leggen nieuwe afvoeren aan en houden uw bestaande afvoeren schoon. Ook renoveren of repareren wij daken. Van compleet niewe daken tot een complete dakrenovatie. Ook het aanleggen van dakpannen kan gemakkelijk door ons gedaan worden.

Heeft u last van lekkage? Wij sporen het lek op en zorgen voor een oplossing. Op deze manier voorkomen wij lekkage en wateroverlast.

Vraag vrijblijvend advies

  Direct contact

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw bericht

  Direct een vakkundige loodgieter nodig?

  U bent bij ons aan het juiste adres voor diverse loodgieterswerkzaamheden. Als erkend loodgietersbedrijf staan wij 24 uur per dag, 7 dagen per week graag voor u klaar.